One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

Hotel New Skanpol

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  cn  cs  da  de  el  es  fr  it  ja  nl  no  pl  pt  ru  sv  

Hotel New Skanpol

Dworcowa 10, Kolobrzeg, Πολωνία

Hotel New Skanpol

Κτισμένο λίγο πιο έξω από το κέντρο της κωμόπολης, αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τα Polish Arms Museum, Kolberg Fortress και Kolobrzeg Town Hall. Το ξενοδοχείο προσφέρει κέντρο σπα και ευεξίας, οργάνωση εκδρομών και πισίνα καθώς και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, κέντρο ομορφιάς και σάουνα.

Το Hotel New Skanpol διαθέτει συνεδριακές αίθουσες, καθαριστήριο και σαλόνι ομορφιάς. Διαθέτει ασύρματη πρόσβαση (Wi-Fi) στο διαδίκτυο. Υπάρχει και κομμώτρια, ATM /μηχάνημα μετρητών και κατάστημα δώρων/σουβενίρ μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδα.

Τα δωμάτια στο Hotel New Skanpol είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση, συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και ψυγείο. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο και εξοπλισμό σιδερώματος, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσία δωματίου. Κάθε μπάνιο διαθέτει ντουζιέρα. Καθε λουτρό έχει εκτός των άλλων και hot tub, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά το τέλος μιας κουραστικής μέρας.

Το Hotel New Skanpol διαθέτει εστιατόριο και μπαρ προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας. Το πρωινό σερβίρεται σε καθημερινή βάση και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, αν επιθυμούν, να το πάρουν στο δωμάτιο τους.

To Kolobrzeg Lighthouse απέχει 20 λεπτά με τα πόδια. Το Kolobrzeg Pier βρίσκεται πάρα πολύ κοντά. Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

Hotel New Skanpol Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 




Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within